Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Για τους πολύ φανατικούς Νο 3

Σχεδόν καθημερινά πέφτω πάνω σε αντικείμενα σχετικά με την Όστεν στο διαδίκτυο.Περίμενα λοιπόν να μαζευτούν πολλά και να σας τα δείξω όλα μαζί  όπως έκανα και παλιότερα (Για τους πολύ φανατικούς 1 & 2 ) Νομίζω πως η συγκεκριμένη φουρνιά είναι καλύτερη από τις προηγούμενες , αυτό όμως καλύτερα να το κρίνετε εσείς .
Αγαπητοί αναγνώστες αυτού του άρθρου κρατήστε την ψυχραιμία σας , όσο και να σας αρέσουν τα αντικείμενα που θα σας δείξω στη συνέχεια είναι δύσκολο να τα αποκτήσετε .Πρώτον δεν νομίζω να υπάρχουν κάπου στην Ελλάδα και δεύτερον αν αποφασίσεις να τα παραγγείλεις από το ίντερνετ οι τιμές είναι στα ύψη και έχουν πολλά έξοδα αποστολής .Για να είμαι εντάξει απέναντι σας όμως και να μη μου λέτε μετά ότι σας ανοίγω την όρεξη και δεν σας λέω που μπορείτε να τα βρείτε , όλες τις φωτογραφίες τις βρήκα από το  eBay και από το online gift shop του Jane Austen Center.


Ξεκινάω με ένα απλό αλλά ωραίο μπλουζάκι .Χμμμ νομίζω θα το φορούσα ειδικά σε συνάντηση του φαν κλαμπ .
Την θέλω τώραααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Downton Abbey

Downton Abbey...Μια πολυβραβευμένη σειρά βρετανικής παραγωγής που όποιος δεν την είδε ακόμα να το κάνει αμέσως :P
Όταν ακούω σειρά εποχής -βρετανικής παράγωγης είμαι σχεδόν σίγουρη πως η σειρά θα αξίζει αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση χωρίς υπερβολή θεωρώ πως το Downton Abbey έχει αγγίξει την τελειότητα από όλες τις απόψεις .
Είμαι σειράκιας και προτιμώ τις σειρές από τις ταινίες γιατί μπορείς να μείνεις πολύ περισσότερο στον "κόσμο" που σου αρέσει. (γι΄αυτό αγαπώ και το διάβασμα ) Στη συγκεκριμένη περίπτωση σε κάθε επεισόδιο ξεχνούσα τον κόσμο και έμπαινα τόσο βαθιά στην υπόθεση που ήταν λες και ήμουν κι εγώ στο Αββαείο με κάποιο τρόπο .
Έχω πει πως αν κάτι αξίζει και πιστεύω πως θα σας ενδιαφέρει θα το ανεβάζω κι ας μην έχει να κάνει με την Όστεν έτσι λοιπόν σε αυτό το άρθρο θα σας "ξεναγήσω" στο Downton Abbey .Μόνο προσοχή : όσοι δεν το έχετε δει και αποφασίσετε να το κάνετε η σειρά είναι πολύ εθιστική :P 
Όσο διαβάζετε το άρθρο  προτείνω να ακούτε την καταπληκτική μουσική της σειράς για να μπείτε στο κλίμα , εγώ όσο έγραφα αυτό έκανα .(ακούστε τη μουσική εδώ )

Δημιουργός της σειράς ο Julian Fellowes (σ' ευχαριστούμε κύριε Julian )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...