Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Εσύ το ήξερες;

Ασήμαντες και σημαντικές οστενικές πληροφορίες για διάφορα οστενικά θέματα.

Ήξερες ότι...
Colin Firth και η Jennifer Ehle στη σειρά Περηφάνια και Προκατάληψη το 1995
Είπα να ξεκινήσω με μια πληροφορία για ένα ζευγάρι που όλοι αγαπάμε.Φήμες έλεγαν πως ο Colin Firth και η Jennifer Ehle ήταν στα αλήθεια ζευγάρι τότε που παίχτηκε και η μίνι σειρά Περηφάνια και Προκατάληψη του bbc.Ακόμη κι αν ήταν αλήθεια τώρα πια στα σίγουρα δεν είναι μαζί.Εγώ ένα έχω να πω, βρε Jennifer αν όντως ισχύει αυτό πως άφησες τον Colin να σου ξεφύγει;; 

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

The Lizzie Bennet Diaries

Τα Lizzie Bennet Diaries είναι μια σειρά 100 ολιγόλεπτων video, που λίγο πολύ εξιστορούν την Περηφάνια και Προκατάληψη της Τζέιν Όστεν, σε μοντέρνα όμως εκδοχή. Η Λίζι Μπένετ ξεκινάει ένα video blog  ως εργασία για το πανεπιστήμιο, κι έτσι εμείς ως θεατές παρακολουθούμε τη ζωή της. Οι φαν της σειράς αυτής είναι κυρίως θαυμαστές της συγγραφέως, αλλά και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν καθόλου ούτε την ίδια, ούτε τα βικτωριανά μυθιστορήματά της. Προτείνω αυτή τη σειρά όχι μόνο επειδή είναι μια ακόμη απόδειξη του πόσο αγαπητή είναι η Τζέιν Όστεν μέχρι και σήμερα, αλλά επειδή μας προσφέρει μια ακόμη ματιά στον κόσμο του πασίγνωστου και πολυαγαπημένου μυθιστορήματος.


Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Το Αββαείο του Νορθάνγκερ


Ένα γλυκό βιβλίο που είναι ότι πρέπει για να σας κρατήσει συντροφιά αυτή την εποχή.Αγαπώ το Αββαείο του Νορθάνγκερ , το διάβασα πολύ ευχάριστα και πολύ γρήγορα και μπορώ να πω πως ήταν πολύ απολαυστικό . Έχει μια  υπέροχη ηρωίδα , την οποία μερικοί ίσως την χαρακτηρίσουν  αρκετά ανώριμη , προσωπικά θα έλεγα πως η Κάθριν απλά δεν είχε αφήσει εντελώς πίσω της την παιδική της ηλικία και είχε πολύ φαντασία.Τι το κακό λοιπόν στο να έχει κάποιος πολύ φαντασία ; (εντάξει ίσως στην περίπτωση της Κάθριν κάποια στιγμή δεν της βγήκε σε καλό :P )

Η Felicity Jones στο ρόλο της Κάθριν Μορλαντ
"Κανείς από όσους είχαν δει την Κάθριν Μόρλαντ μικρή δεν θα έλεγε πως ήταν γεννημένη για μυθιστορηματική ηρωίδα."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...