Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τζέιν Όστεν και σε τούρτα

Μετά από όλες αυτές τις φωτογραφίες που βρήκα αρνούμαι να δεχτώ ξανά στα γενέθλια μου να έχω μια απλή τούρτα από ένα ζαχαροπλαστείο.Όλες φαίνονται νοστιμότατες και μερικές είναι πραγματικά έργα τέχνης.Ρίξτε μια ματιά όμως προσοχή για λιγούρες και επιθυμία για γλυκό το ελληνικό φαν κλαμπ της Τζέιν Όστεν δεν έχει καμία ευθύνη :P
Κι όταν έλεγα έργα τέχνης κάτι τέτοιο εννοούσα,Περηφάνια και Προκατάληψη σε τούρτα !!Απλά καταπληκτική,ας μας στείλει κάποιος ένα κομματάκι και από εδώ παρακαλώ!!



Τουρτίτσα με όλα τα έργα της Όστεν πάνω,πανέμορφη!

Εδώ μάλλον πρόκειται για κάποιο μικρό κεκάκι αλλά δεν είμαι και σίγουρη,Όπως και να έχει μου άρεσε πολύ και είπα να τη βάλω και αυτή εδώ.

Περηφάνια και Προκατάληψη ξανά σε τούρτα,άλλωστε είναι μια αλήθεια γενικώς αποδεκτή ότι οι περισσότεροι οστενοκολλημένη έχουμε για αγαπημένο μας βιβλίο την ΠκΠ.

Δαντέλα και φιγούρα της Όστεν,πολύ γυναικεία και όμορφη τούρτα!

Εδώ βλέπουμε κάτι σπιτικό που μάλλον αν προσπαθούσα κι εγώ να φτιάξω μόνη μου  τούρτα με Όστεν κάπως έτσι θα ήταν το αποτέλεσμα.

Είπαμε πολλές τούρτες για μένα είναι έργα τέχνης!

Και τελευταία άλλη μια σπιτική τούρτα ,πάλι με Περηφάνια και Προκατάληψη.Καλή προσπάθεια ,πρέπει να το δείξω στη μαμά μου μήπως μου ετοιμάσει μια κι εμένα μια..Δυστυχώς τα γενέθλια μου αργούν πολύ ακόμα ....

Αν πλησιάζουν τα γενέθλια σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτή την ανάρτηση και που ξέρετε μπορεί να πάρουν το μήνυμα που πρέπει ;)

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...