Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας


 Γιατί ο Τομ Χανκς σε αυτή τη φωτογραφία διαβάζει Περηφάνια και Προκατάληψη;;Όσοι έχετε δει την ταινία "Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας" ξέρετε την απάντηση, όσοι δεν το έχετε δει ακόμα είμαι σίγουρη πως θα το κάνετε σύντομα αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Η ταινία "Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας" είναι από τις αγαπημένες μου ρομαντικές ταινίες, την έχω δει πάρα πολλές φορές και είναι σίγουρος τρόπος για να περάσω μια όμορφη μοναχική βραδιά.Δεν αγαπώ αυτή την ταινία μόνο για την οστενική της πινελιά αλλά και για όλη την υπόθεση.
Οι δημιουργοί κατάφεραν να κάνουν μια πολύ ρομαντική και όμορφη ιστορία που ξεκινάει από τον κόσμο του διαδικτύου και καταλήγει σε έναν πολύ όμορφο έρωτα. Οι πρωταγωνιστές μας λοιπόν μιλάνε μέσω ίντερνετ, δεν ξέρουν τίποτα προσωπικό ο ένας για τον άλλον, βρίσκουν όμως πολλά ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης κι έτσι ένα δέσιμο αρχίζει να δημιουργείται  μεταξύ τους  . Στην πραγματικότητα όμως είναι ανταγωνιστές .
Η Καθλίν (Μεγκ Ράϊαν) έχει ένα βιβλιοπωλείο για παιδιά που πηγαίνει πολύ καλά μέχρι που  ο Τζο Φοξ (Τομ Χανκς) ανοίγει ένα μεγάλο κατάστημα με βιβλία.Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για να δείτε τι θα γίνει όσοι δεν το έχετε δει . Να πω μόνο πόσο ζηλευτό είναι σε όλους τους βιβλιοφάγους (όπως και σε μένα) το βιβλιοπωλείο της Καθλίν "Το μαγαζάκι στη γωνία", είναι μικρό , ζεστό και με μια λέξη υπέροχο . Όλοι οι βιβλιοφάγοι θα θέλαμε να έχουμε ένα δικό μας βιβλιοπωλείο ακριβώς σαν αυτό .

Λοιπόν οι δύο πρωταγωνιστές μιλάνε μέσω ίντερνετ και η Καθλίν λέει στον  Τζον πως έχει διαβάσει το βιβλίο Περηφάνια και Προκατάληψη 200 φορές, πως την τρελαίνει η γλώσσα που είναι γραμμένο το βιβλίο και πως η καρδιά της χτυπάει σαν τρελή στη σκέψη της Ελίζαμπεθ και του κ.Ντάρσυ να καταλήγουν μαζί στο τέλος.Λέει λοιπόν στον Τζο να το διαβάσει γιατί θα του αρέσει σίγουρα.Να λοιπόν η πολύ αστεία αντίδραση του Τζο σε μια προσπάθεια να διαβάσει το βιβλίο και να καταλάβει γιατί αρέσει στην Καθλίν τόσο πολύ .
Υπάρχει κι άλλη αναφορά του βιβλίου μέσα στην ταινία όμως όπως είπα και πριν ας μην το χαλάσουμε σε αυτούς που δεν το είδαν ακόμα.Η ταινία είναι κατάλληλη για ρομαντικές ψυχές , για χαλαρά μοναχικά βράδια και φυσικά για οστενοκολλημένες.Όσοι δεν την είδατε μη χάνετε άλλο χρόνο και όσοι την έχουμε δει ας τη δούμε για μια φορά ακόμη. :)

2 σχόλια:

  1. Τον σκύλο του πρωταγωνιστή τον λένε Μπίνγκλευ, όπως τον αξιαγάπητο κο Μπίνγκλευ του βιβλίου ή θυμάμαι λάθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...