Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Για τους πολύ φανατικούς Νο 2

Έκανα μια βόλτα στο διαδίκτυο και βρήκα πολλά και διάφορα με την φιγούρα  της Όστεν,με τα βιβλία της κλπ.Ας τα δούμε λοιπόν για να ζηλέψουμε αλλά και για να καταλάβουμε για ακόμη μια φορά πόσοι φανατικοί της Όστεν υπάρχουν στον κόσμο.
Αρχίζω λοιπόν με αυτή την καταπληκτική τσάντα όπου επάνω της είναι γραμμένος ο τίτλος του πολυαγαπημένου μας βιβλίου Περηφάνια και Προκατάληψη.Μόλις είδα την φωτογραφία το αγάπησα το τσαντάκι!!











 Και συνεχίζω με ένα καταπληκτικό ζευγάρι παπούτσια με παραστάσεις βγαλμένες απο την Περηφάνια και Προκατάληψη.Μα δεν είναι υπέροχα;;;;;;

 Μου αρέσει πολύ το τσάι και πίνω συχνά κάνοντας όλη την διαδικασία με το σετ τσαγιού κλπ ε λοιπόν πολύ θα ήθελα και ένα σετ με την φιγούρα της αγαπημένης μου Όστεν να πίνω τσάι διαβάζοντας κάποιο βιβλίο της  μαζί με ένα τόσο γλυκό σετ!!








Και συνεχίζω με ένα ρολόι τοίχου με την Ελίζαμπεθ και τον Κ.Ντάρσυ!!Τι άλλο θα βγάλουν;;Πολύ καλό και νομίζω είναι κάτι που κι εμείς εύκολα μπορούμε να κάνουμε μόνες μας!!
Κι εδώ βλέπουμε ένα μπλουζάκι όπου αναφέρονται οι γνωστές τοποθεσίες "Λόγκμπουρν" "Ντέρμπισάιρ" "Πέμπερλυ" κλπ.

 Κι εδώ βλέπουμε διάφορα δωμάτια με πολύ όμορφα μαξιλαράκια όπου μας δείχνουν την λατρεία του ιδιοκτήτη τους για την Όστεν.Πολύ όμορφα όλα!!

 Ένας τοίχος που επάνω γράφει αν δεν κάνω λάθος τα λόγια από την πρώτη πρόταση γάμου του Ντάρσυ στην Ελίζαμπεθ.Πολύ όμορφος!













Και κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος μέχρι την επόμενη φορά που θα μαζέψω κι άλλες φωτογραφίες με διάφορα τέτοια καλούδια.Μπορώ να πω πως αυτή τη φορά τα ήθελα όλα και ζήλεψα αρκετά.Εσείς;



3 σχόλια:

  1. Αυτό με το απόσπασμα πάνω στον τοίχο νομίζω εύκολα μπορούμε να το κάνουμε και μόνες μας....μήν μου βάζετε ιδέες...επίσης....θα μπορούσαμε όσες από μας πιάνει το χέρι μας ή το χέρι του καλού μας να χρησιμοποιήσουμε στένσιλ με τη φιγούρα της Ώστεν σαν διακόσμηση ή σε συνδυασμό με στένσιλ τύπου vintage καδράκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δωμάτια είναι υπέροχα αλλά ο τοίχος τα ξεπερνά όλα, λέτε να μπορέσω; Δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω με το γράμμα του πλοιαρχου Wentworth....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο!!! Αλήθεια τώρα μου δώσατε ιδέες. Και ναι, ο τοίχος είναι καταπληκτικός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...