Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

The Jane Austen Guide to Happily Ever After

Σε μια από τις βόλτες μου στο διαδίκτυο αναζητώντας απεγνωσμένα ιδέες για καινούργια θέματα στο blog , έπεσα πάνω σε ένα άρθρο με θέμα ένα βιβλίο αυτοβοήθειας για τις σύγχρονες σχέσεις βασισμένο σε αυτά που μας έχει πει η Τζέιν Όστεν στα βιβλία της. Κάτι τέτοια βγάζουν και χαλάει το όνομα της Τζέιν Όστεν που δεν έγραφε μόνο για έρωτα αλλά όπως έχουμε ξαναπεί και έχουμε διαπιστώσει και μόνοι μας διαβάζοντας τα βιβλία της , έγγραφε και για άλλα πράγματα. (μπορείτε να διαβάσετε για το θέμα αυτό εδώ : Είναι τα βιβλία της Όστεν ρομαντικά; )
Το βιβλίο έχει τίτλο " The Jane Austen Guide to Happily Ever After " και το έγγραψε η Elizabeth Kantor .
Η συγγραφέας του βιβλίου , Elizabeth Kantor.



Το εξώφυλλο του βιβλίου από τις εκδόσεις Regnery Publishing.
Η συγγραφέας ισχυρίζεται πως δίνει χρήσιμες συμβουλές που είναι κρυμμένες μέσα στα βιβλία της Όστεν στις νεαρές κοπέλες για το πως θα βρουν την αγάπη κλπ. Ουσιαστικά και αν κατάλαβα καλά, μας βοηθάει να ανακαλύψουμε μέσα στα έργα της Όστεν τέτοια κόλπα και μας λέει τι πρέπει να μάθουμε από όλες τις ηρωίδες για το θέμα.
Λοιπόν τι έχετε να πείτε;Πως σας φάνηκε σαν ιδέα;;Η γνώμη μου;Δεν μπορώ να έχω άποψη αν τα λέει καλά ή όχι καθώς δεν το διάβασα όμως σαν ιδέα όχι , δεν μου φαίνεται καλή. Η Τζέιν Όστεν δεν νομίζω πως ήταν η Κάρι Μπράντσο εκείνης της εποχής και είναι κρίμα να αποκτήσουν κάποιοι αυτή την εντύπωση. Όχι πως η Κάρι και το sex and the city με χαλάνε, αντιθέτως μου αρέσουν πολύ όμως τα βιβλία της Όστεν ο κόσμος τα διαβάζει μετά από 200 χρόνια και δεν νομίζω πως τα διαβάζει για να βρει μέσα σε αυτά λύσεις για να τυλίξει έναν καλό γαμπρό.
Όπως και να έχει το βιβλίο μπορεί κανείς να το παραγγείλει από το amazon ή να το παραγγείλει σε κάποιο βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα υποθέτω, πάντως ακόμα δεν βγήκε στα ελληνικά και δεν γνωρίζω αν υπάρχει πιθανότητα να μεταφραστεί.

1 σχόλιο:

  1. Δεν μου άρεσει καθόλου η ιδέα αυτή, ποσοι ακόμα θα κερδίζουν χρήματα από την Όστεν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...