Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Εσύ το ήξερες;

Ασήμαντες και σημαντικές οστενικές πληροφορίες για διάφορα οστενικά θέματα.

Ήξερες ότι...
Colin Firth και η Jennifer Ehle στη σειρά Περηφάνια και Προκατάληψη το 1995
Είπα να ξεκινήσω με μια πληροφορία για ένα ζευγάρι που όλοι αγαπάμε.Φήμες έλεγαν πως ο Colin Firth και η Jennifer Ehle ήταν στα αλήθεια ζευγάρι τότε που παίχτηκε και η μίνι σειρά Περηφάνια και Προκατάληψη του bbc.Ακόμη κι αν ήταν αλήθεια τώρα πια στα σίγουρα δεν είναι μαζί.Εγώ ένα έχω να πω, βρε Jennifer αν όντως ισχύει αυτό πως άφησες τον Colin να σου ξεφύγει;; 


 Ήξερες ότι...



 Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι από το βιβλίο The Making of Pride and Prejudice και ευχαριστώ τη Μαργαρίτα που τη μοιράστηκε μαζί μας.

Στα γυρίσματα της σκηνής του χορού στο σπίτι των Λούκας όταν άρχισαν οι ηθοποιοί να χορεύουν διαπίστωσαν πως κάποιος είχε περάσει το πάτωμα με κερί την προηγούμενη νύχτα κι έτσι εκείνο γλιστρούσε επικίνδυνα.Το συνεργείο προσπάθησε να αφαιρέσει το κερί αλλά ήταν μάταιο.Έτσι, ενώ δεν ύπήρχε χρόνος για χάσιμο, κάποιος πρότεινε να ρίξουν στο πάτωμα Κόκα-Κόλα.Έτσι κι έγινε , μόλις το αναψυκτικό στέγνωσε το πάτωμα ήταν και πάλι κατάλληλο για χορό.

Ήξερες ότι ..

Hugh Bonneville στη σειρά Lost In Austen
Τον Hugh Bonneville τον έχουμε αγαπήσει στο Downton Abbey στο ρόλο του Λόρδου Γκράνθαμ ξέρατε όμως ότι έχει παίξει και τον αγαπημένο μας κύριο Μπένετ;;Τον απολαύσαμε λοιπόν σε αυτό το ρόλο στη σειρά Lost In Austen και ήταν υπέροχος όπως πάντα.
Hugh Bonneville στη σειράDownton Abbey
Ήξερες ότι...
Dan Stevens στη σειρά Λογική και Ευαισθησία
Και τον Dan Stevens τον αγαπήσαμε στη σειρά Downton Abbey στο ρόλο του Μάθιου.Ξέρατε ότι έχει παίξει τον Έντουαρτ Φέρραρς στη μίνι σειρά του bbc Λογική και Ευαισθησία το 2008 ;
Dan Stevens στη σειρά Downton Abbey

 Αν ξέρατε όλες τις πληροφορίες που σας έδωσα παραπάνω τότε είστε άξιες οστενοκολλημένες ! ;) Αν σας άρεσε το άρθρο αυτό σας ενημερώνω πως θα ανέβει κι άλλο με τον καιρό .

7 σχόλια:

  1. Kαι η μητέρα του Μάθιου από το Downton Abbey έπαιζε την κ. Γκάρντινερ, τη θεία της Ελίζαμπεθ στην Περηφάνια και Προκατάληψη 2005!
    Νιώθω συγκίνηση, καθώς ήξερα τα περισσότερα απ' αυτά που αναφέρθηκαν. Είμαι Οστενοκολλημένη :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το ξέρω και αυτό που λες για την θεία της Λίζι και θα μπει σε επόμενα κουτσομπολίστικα θέματα. Εύγε Μαρία , είσαι άξια οστενοκολλημένη :)

      Διαγραφή
  2. Όχι, για τον Μαθιου και την μητέρα του δεν το ήξερα...
    Δεν έχω δεί την συγκεκριμένη βερσιόν, αλλά είμαι σίγουρη ότι του πήγαινε γάντι ο ρόλος....
    Τώρα, ως προς τις φωτογραφίες της Τζένιφερ Έλ με τον Κόλιν Φερθ, ειδικά αυτήν που ο Κόλιν έχει μουστάκι,πρέπει να σας πω ότι είναι η περίφημη φωτογραφία που αναφέρει η Μπρίτζετ Τζόουνς στο ημερολόγιό της...στο βιβλίο,όχι στην ταινία...
    Περισσότερα από το The making of Pride and Prejudice προσεχώς ( κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι δηλαδή...!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαργαρίτα αν δεν σου κάνει κόπο να μου πεις όποτε ευκαιρείς κι άλλα τέτοια θα είναι τέλεια ;)

      Διαγραφή
  3. Είναι φοβερό πόσα μαθαίνει κανείς!Ομολογώ ότι δεν γνώριζα όλες αυτές τις λεπτομέρειες.Πολύ καλή δουλειά.Μπράβο!!!Η Τζέιν Όστεν θα ήταν υπερήφανη που στηρίζεις τόσο το έργο της.Απο τις αναρτήσεις σου φαίνεται η αγάπη σου για κάθε τι Οστενικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !Η Όστεν αν με κάποιο μαγικό τρόπο βλέπει έστω και τα μισά από όσα υπάρχουν για εκείνη στον κόσμο θα ήταν περήφανη . ;)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...