Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Για τους πολύ φανατικούς Νο 3

Σχεδόν καθημερινά πέφτω πάνω σε αντικείμενα σχετικά με την Όστεν στο διαδίκτυο.Περίμενα λοιπόν να μαζευτούν πολλά και να σας τα δείξω όλα μαζί  όπως έκανα και παλιότερα (Για τους πολύ φανατικούς 1 & 2 ) Νομίζω πως η συγκεκριμένη φουρνιά είναι καλύτερη από τις προηγούμενες , αυτό όμως καλύτερα να το κρίνετε εσείς .
Αγαπητοί αναγνώστες αυτού του άρθρου κρατήστε την ψυχραιμία σας , όσο και να σας αρέσουν τα αντικείμενα που θα σας δείξω στη συνέχεια είναι δύσκολο να τα αποκτήσετε .Πρώτον δεν νομίζω να υπάρχουν κάπου στην Ελλάδα και δεύτερον αν αποφασίσεις να τα παραγγείλεις από το ίντερνετ οι τιμές είναι στα ύψη και έχουν πολλά έξοδα αποστολής .Για να είμαι εντάξει απέναντι σας όμως και να μη μου λέτε μετά ότι σας ανοίγω την όρεξη και δεν σας λέω που μπορείτε να τα βρείτε , όλες τις φωτογραφίες τις βρήκα από το  eBay και από το online gift shop του Jane Austen Center.


Ξεκινάω με ένα απλό αλλά ωραίο μπλουζάκι .Χμμμ νομίζω θα το φορούσα ειδικά σε συνάντηση του φαν κλαμπ .
Την θέλω τώραααααα!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαλματάκι - βιβλιοστάτης Τζέιν Όστεν και τα λόγια είναι περιττά νομίζω .

Κόλιν - Ντάρσυ και σε μπρελόκ για τα κλειδιά μας .
Ο Κόλιν-Ντάρσυ και σε μαγνητάκι για να αποκτήσει το ψυγείο μας μια οστενική πινελιά .
Κι άλλο οστενικό μαγνητάκι .
Που μας κυρία μου χωρίς μια οστενική πετσέτα στην κουζίνα σου ;;;Για την ακρίβεια η συγκεκριμένη πετσέτα έγγραφε πως είναι "πετσέτα τσαγιου".

Ε που αλλού θα βάλουν την φιγούρα της Όστεν ;Βέβαια σε ένα tea party με θέμα την Τζέιν Όστεν δεν θα ήταν άσχημες τέτοιες χαρτοπετσέτες ...
Κούπες για τσαγάκι-καφεδάκι να σου κρατάνε συντροφιά σε συζήτηση με την οστενοκολλημένη φίλη σου .

Κι άλλη κούπα-πανέμορφη κούπα !!!
Μολυβοθήκη που μπορούμε άνετα να φτιάξουμε και μόνοι μας .(και μόλις πήρα μια πολύ ωραία ιδέα για άρθρο με οστενικές - κατασκευές )
Κι ένα όμορφο σημειωματάριο .(ή τετράδιο;)
Έχω κι άλλο υλικό , πολύ καλό και ζηλευτό γι΄αυτό να είστε κάπου εδώ γύρω ...
Συνεχίζεται ...

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...