Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Love Actually

Love Actually , στη χώρα μας γνωστή με τον τίτλο : Αγάπη είναι... Την είδαμε στη μεγάλη οθόνη το 2003 και από τότε έχει γίνει από τις κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες .
Θα αναρωτιέστε γιατί αποφάσισα να γράψω στο ελληνικό φαν κλαμπ της Τζέιν Όστεν άρθρο για τη συγκεκριμένη ταινία . Κόλιν Φερθ, Χιου Γκραντ , Άλαν Ρικμαν , Κίρα Νάιτλι , Έμμα Τόμσον .....Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πω κάτι άλλο .

Το πρόβλημα μου όταν άρχισα να σκέφτομαι τι να γράψω ήταν ότι αυτή η ταινία ουσιαστικά δεν έχει υπόθεση . Ή μάλλον έχει , αλλά δεν έχει μόνο μια . Είναι πολλές ιστορίες , όλες ρομαντικές και αγαπησιάρικες που με κάποιον τρόπο ενώνονται μεταξύ τους . Την έχω δει 2-3 φορές , μάλιστα την είδα πριν λίγες μέρες με σκοπό να την φρεσκάρω για να να γράψω εδώ μια παρουσίαση , αλλά πάλι δεν μπορώ να θυμηθώ με ακρίβεια τις συγγένειες , τις φιλίες και τις καταστάσεις που μπλέκονται σε κάθε ιστορία . 

Η ταινία είναι ιδανική για να τη δεις με τα φωτάκια του δέντρου να αναβοσβήνουν , κάτω απο την κουβέρτα και πίνοντας ζεστή σοκολάτα ....
Είναι από τις αγαπημένες μου χριστουγεννιάτικες και πλέον τη βλέπω σίγουρα κάθε χρόνο τέτοια εποχή . Κατά τη διάρκεια σε γεμίζει αγάπη και όταν τελειώνει σου αφήνει μια πολύ γλυκιά γεύση

Δεν θα πω πολλά για την κάθε ιστορία ξεχωριστά γιατί πραγματικά είναι καλύτερα να τα ανακαλύψετε στην πορεία .Μόνο δυο λόγια για να σας ανοίξω την όρεξη και γιατί κάπου πρέπει να τα πω κι εγώ .


Στην ταινία Love Actually θα συναντήσετε έναν απο τους καλύτερους πατριούς που έχετε δει ποτέ . (αγαπάμε Λίαμ Νίσον )

Θα δείτε έναν πρωθυπουργό που θα ήταν τέλεια να υπήρχε στα αλήθεια , μη σας πω θα τον ερωτευτείτε κιόλας .( λατρεύουμε  Χιου Γκραντ )
Θα αγαπήσετε περισσότερο τον Κόλιν Φερθ . (μα πόσο ακόμαααααααα;;;;; )


Ίσως να αντιπαθήσετε λίιιιγο τον Άλαν Ρίκμαν και να λυπηθείτε λιγάκι την Έμμα Τόμσον αλλά ο Άλαν θα είναι πάντα ο λατρεμένος Άλαν όπως και να έχει .Είναι πάντως πολύ ωραίο να βλέπεις αυτούς τους δύο υπέροχους ηθοποιούς μαζί στην ίδια ταινία .

Έχει κι άλλες ιστορίες αλλά δεν σας λέω τίποτα , να τη δείτε οπωσδήποτε !!!! Είχα κι άλλα να πω γιατί όλες οι ιστορίες μου άφησαν κάτι αλλα δεν θέλω να κάνω σπόιλερ.
Ορίστε και το τρέιλερ για να πάρετε μια γεύση . Ελπίζω να σας αρέσει :)






4 σχόλια:

  1. Πολύ αγαπημένη ταινία, με υπέροχη μουσική που μετά από 10 (!) χρόνια την ακούω ακόμα όταν έρχονται τα Χριστούγεννα ❤ ❤ ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μόνο που παίζουν τόσοι ηθοποιοί που έχουν παίξει σε ταινίες- έργα της Όστεν φτάνει να τη λατρέψεις και να την δεις πολλές φορές. θα την νοικιάσω και 'γω. ευχαριστώ που μας την θύμισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπημένη ταινία ...την έχω δει τόσο πολλές φορές που έχασα το μέτρημα πλέον .Και με την ευκαιρία των Χριστουγέννων ,θα την δω μία φορά ακόμη!
    "ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ" ...Τι πιό όμορφο για αυτές τις μέρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανυπομονώ να έρθει η παραμονή των χριστουγέννων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...