Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

2η Συνάντηση του ελληνικού φαν κλαμπ της Τζέιν Όστεν

Με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του φαν κλαμπ ,Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 , θα γίνουν δύο συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη .
Θα πιούμε το τσάι μας , θα μιλήσουμε για την Όστεν και θα γνωριστούμε καλύτερα . Πέρυσι ήταν πολύ ωραία και κάτι μου λέει πως φέτος θα περάσουμε ακόμη καλύτερα .

Και οι προσκλήσεις μας : 






Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούμε στο καφέ "Πρώτο Πάτωμα"   , ένα πολύ όμορφο μέρος που ανακάλυψα πρόσφατα και πιστεύω είναι ότι πρέπει για τέτοιες περιπτώσεις . Πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση , μουσική που σου επιτρέπει να συζητήσεις και πολύ καλή εξυπηρέτηση .












Για την συνάντηση της Αθήνας υπεύθυνη είναι η Μαργαρίτα και την ευχαριστώ πάρα πολύ . Έψαξε το μαγαζί και τα κανόνισε όλα καθώς απο εδώ μου ήταν κάπως δύσκολο .Η συνάντηση εκεί θα γίνει στο καφέ "In Town" για το οποίο δεν γνωρίζω και πολλά . Έχει, όμως, πολύ όμορφη διακόσμηση  και πιστεύω ταιριάζει για τσαγάκι και κουβεντούλα .





Και οι δύο συναντήσεις θα γίνουν ίδια μέρα και ίδια ώρα .Εννοείται μετά θα ανέβει άρθρο με όλες τις λεπτομέρειες .Απαραίτητο είναι όλοι να κρατάμε κάτι οστενικό για να μη χαθούμε (ποτέ δεν ξέρεις) αλλά να κάνουμε και αισθητή την παρουσία μας . ( και γιατί θα έχει πλάκα χεχε)

Σας περιμένουμε !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...