Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Για τους πολύ φανατικούς Νο 1

Όπως είχα υποσχεθεί θα αναρτήσω εδώ κάποιες φωτογραφίες με διάφορα αντικείμενα που έχουν την φιγούρα της Όστεν,αποσπάσματα από τα βιβλία της και διάφορα άλλα.
Είναι πολύ κρίμα που δεν τα πουλάνε εδώ όλα αυτά και ειδικά μετά την ανάρτηση της Πολυξένης για το Φεστιβάλ της Τζέιν Όστεν που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Μπάθ  μπορώ να πω πως τους ζηλεύω λιγάκι στην Αγγλία.



 Ειδικά με τις δύο τελευταίες φωτογραφίες μπορώ να πω πως γέλασα πολύ.


Αυτές τις τρεις άνετα θα τις φορούσα(εντάξει θα ήθελα και μια που να λέει i love mr Darcy) και αφού τις είδα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω κάποια στιγμή μια παραγγελία σε μαγαζί που τυπώνει μπλουζάκια.
Εντάξει δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο αυτές οι κούπες αλλά εμένα δεν θα με πείραζε καθόλου να πίνω τον καφέ ή το τσάι μου στην τελευταία κούπα.

Και τελευταίο αφήνω αυτό το γλυκό (που δεν μπορώ ακριβώς να καταλάβω αν είναι τούρτα η απλώς ένα κέικ) όπως και να έχει φέτος για τα γενέθλιά μου θέλω κάτι παρόμοιο.
Αυτά λοιπόν προς το παρών μέχρι το μάτι μου να πέσει σε καινούργια αντικείμενα.Πείτε την αλήθεια δεν ζηλεύετε έστω και λίγο;;;;;


9 σχόλια:

  1. Ζηλεύω και μάλιστα πολύ αλλά έχω και μια ένσταση, που είναι το μπλουζάκι "I love Captain Frederick Wentworth "????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο την Πειθώ έτσι;;αχαχαχαχα δεν βρήκα κάτι!!Βασικά ειμαι και φαν του Ντάρσυ και δεν τον εψαξα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά, μήπως θα πρέπει οι άντρες να κυκλοφορούμε με τίσερτ που να γράφει πάνω Ντάρσυ, Ρότσεστερ, Χήθκλιφ κτλ., σε ποιον μοιάζουμε περισσότερο, για να μπορείτε πιο εύκολα να διαλέξετε τί σας ταιριάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχαχα αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διαβάζετε και τα βιβλία για να δείτε σε ποιον μοιάζετε σωστά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από τις συζητήσεις σας έχουμε μια ιδέα, πάνω-κάτω. :^ρ

    ( κι έτσι θα γλιτώσουμε -θεός φυλάξει- το διάβασμα!! :^ρ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χμ άρα πρέπει να μας πεις σε ποιον μοιάζεις!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ξέρατε τι πανδαιμόνιο θα προκαλούσατε,φίλτατοι, φορώντας ένα μπλουζάκι "You have found Mr Darcy",θα είχατε ήδη παραγγείλει μια ντουλάπα σε μέγεθος δωματίου !
    Η επιχείρηση που θα εισάγει τα αντικείμενα Jane Austen από Αγγλία, είναι σίγουρο ότι όχι μόνο θα επιβιώσει από την κρίση, αλλά θα μπεί και στο Χρηματιστήριο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δυστυχως οι καλυτεροι ανδρες κρυβονται μεσα στα λογοτεχνικα βιβλια και δε νομιζω πως καμια μας θα βρει καποιον σαν και αυτους!!ωστόσο μπορουμε να βρούμε καποια στανταρ χαρακτηριστικα και να μπορουμε να τα ψάχνουμε!!(οχι φυσικα ο αλλος να εχει δικο του ενα πεμπερλυ αλλα τελος παντων...)

    τα αντικείμενα ειναι φανταστικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...