Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Lost In Austen


Η Αμάντα είναι μια νεαρή κοπέλα που ζει στην Αγγλία στην σημερινή εποχή.Αγαπημένο της βιβλίο  "Περηφάνια και Προκατάληψη",το έχει διαβάσει τόσες πολλές φορές που για εκείνη είναι μια έμμονη ιδέα,λατρεύει αυτή την ιστορία και καμιά φορά προτιμάει να μένει σπίτι παρέα με την Ελίζαμπεθ Μπένετ παρά να βγαίνει έξω.

Ονειρεύεται αυτόν τον κόσμο και φυσικά είναι ερωτευμένη με τον κ.Ντάρσυ.Κάποια στιγμή ξαφνικά στο σπίτι της εμφανίζεται η Λίζι και της προτείνει να αλλάξουν θέση κι έτσι το όνειρο της Αμάντα (ένα όνειρο που σίγουρα διαβάζοντας αυτό το βιβλίο κάποια στιγμή έγινε και δικό μας ) γίνεται πραγματικότητα.Ζει από την αρχή την αγαπημένη της ιστορία όμως σε όλη την διάρκεια της καταφέρνει να τα κάνει όλα άνω κάτω.Υπέροχη σειρά που αποτελείται απο τέσσερα επεισόδια
.Δυστυχώς δεν παίχτηκε στην Ελλάδα(και ούτε πρόκειται πιστεύω) καθώς εδω πέρα προτιμάνε να γεμίζουνε την τηλεόραση με βλακείες παρά να βάλουν κάτι που αξίζει.
Όλα τα επεισόδια όμως υπάρχουν στο youtube στα αγγλικα.Η σειρά είναι πολύ διασκεδαστική,πολύ καλή παραγωγή αλλά το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι πως εμφανισιακά ο Ντάρσυ δεν μου άρεσε,όμως θα μου πεις με πρότυπα τον Κόλιν Φερθ και τον Μάθιου ΜακΦάντιεν πως να μου αρέσει κάποιος άλλος σε αυτό το ρόλο;Όπως και να'χει απόλαυσα και τα τέσσερα επεισόδια,την προτείνω ανεπιφύλαχτα σε όλους τους φανατικούς του συγκεκριμένου βιβλίου.

4 σχόλια:

  1. Η σειρά υπάρχει στο διαδύκτιο και με ελληνικούς υπότιτλους. Πιστέψτε με το απόλαυσα πολύ περισσότερο έτσι. Αφήστε που από τη στιγμή που το είδα ψάχνω τους τοίχους του σπιτιού μου μήπως ανοίξει καμιά πόρτα και βρεθώ κι εγώ στον κόσμο της Ώστεν!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει με ελληνικούς υποτίτλους;;
    Όποιος μπορεί να στείλει τη διεύθυνση, ας το κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού είδα 5-6 φορές αυτή τη σειρά συνειδητοποίησα κάτι:

    Η Elizabeth Bennet ήταν ένα κορίτσι μπροστά για την εποχή της ( φεμινιστικές τάσεις, γάμος από έρωτα και όχι από συμφέρον κτλ ), από την άλλη η Amanda Price ήταν μια γυναίκα γεννημένη σε λάθος εποχή. Η πόρτα κάνει πραγματικότητα τους βαθύτερους πόθους και των δύο... δίνει πρόσβαση μόνο στα πραγματικά τους "θέλω"... έως το τέλος!

    Πραγματικά πολύ έξυπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Alma πολύ σωστή η παρουσίαση σου και μου δίνεις ιδέες για καινούργιο θέμα στο μπλογκ!!!Τι θα έκανα χωρίς εσας;;; :) :) :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...