Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Τα βιβλία της Τζέιν Όστεν σε ηλεκτρονική μορφή

Εντάξει ξέρω πως οπουδήποτε πια μπορούμε να βρούμε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία ειδικά στα Αγγλικά όμως αυτά που θα σας δείξω είναι και πολύ όμορφα στην οθόνη . Επειδή όπως έχουμε ξαναπεί ποτέ δεν ξέρεις που σε βγάζει μια βόλτα στο διαδίκτυο,πριν λίγο έπεσα πάνω σε αυτή τη σελίδα : www.janeausten.org
Έχει όμορφα θέματα η σελίδα γενικά όμως μας δίνει και τα βιβλία της Όστεν για διάβασμα εντελώς δωρεάν!!!Είναι βέβαια στα Αγγλικά όμως λίγη Τζέιν στο πρωτότυπο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Ίσως είναι ευκαιρία να ξεσκονίσουμε τα Αγγλικά μας ,να κατεβάζουμε το βαρύ λεξικό από το ράφι που κοντεύει να πιάσει αράχνες ,να κάνουμε την καρδία μας πέτρα και να διαβάσουμε έστω για μια φορά βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή . Είμαι πολύ αρνητική με τα e books αλλά μέχρι να αποφασίσω να αγοράσω ένα πολύ όμορφο βιβλίο που βρήκα με όλα τα έργα της Όστεν στο πρωτότυπο θα αρκεστώ σε αυτά.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το βιβλίο που θέλετε από τους τίτλους στα δεξιά της σελίδας να κάνετε κλικ επάνω σε αυτό που σας αρέσει και είστε έτοιμοι !!
(ένα από τα θέματα της σελίδας είναι κι ένα γλωσσάρι με κάποιες λέξεις και φράσεις εκείνης της εποχής που ίσως να μας φανεί χρήσιμο κατά την ανάγνωση ,ρίξτε μια ματιά εδώ )
Καλή ανάγνωση!!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...