Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

The Jane Austen Center

Το ξέρατε ότι στο Μπαθ υπάρχει ολόκληρο κατάστημα αφιερωμένο στην Τζέιν Όστεν;;Όχι μην αρχίσετε τις ζήλιες ακόμα είναι νωρίς περιμένετε να διαβάσετε παρακάτω τι μπορεί αυτό το μέρος να μας προσφέρει.
Και μόνο το εξωτερικό του φτάνει για να καταλάβει κανείς πως μέσα θα βρει έναν Οστενικό παράδεισο.

Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή.Στο Jane Austen Center το πιθανότερο είναι να βρεις περισσότερα άτομα ντυμένα με ρούχα που φορούσαν στην εποχή της καλής μας Τζέιν παρά με τα σημερινά.Αχ....ας ανοίξει κι ένα τέτοιο κατάστημα εδώ!!!!!
Μετά προχωράμε στο giftshop όπου εκεί μέσα μια οστενοκολλημένη μπορεί να βρει  όσα οστενικά πράγματα τραβάει η ψυχή της.
Όχι δεν είμαι κακιά και ειλικρινά επειδή ζηλεύω εγώ δεν θέλω το ίδιο και για εσας αλλά δεν μπορώ να μη σας δείξω το υπέροχο tea room που υπάρχει εκεί πέρα.
Ας μη σχολιάσουμε το γεγονός  ότι και μόνο που υπάρχει tea room με σερβίτσια και όλα τα καλά θέλουμε να ετοιμάσουμε βαλίτσες και να φύγουμε.Ας σχολιάσουμε μόνο τον πίνακα που υπάρχει σε αυτό το δωμάτιο.Βλέπουν καλά τα μάτια μου;;;;;;;Είναι ο Κόλιν Φερθ στο ρόλο του Ντάρσυ;;

Επίσης συχνά πυκνά οργανώνουν περιπάτους και ξεναγήσεις στο Μπαθ και κάθε επισκέπτης είναι σε θέση να απολαύσει έναν αληθινό περίπατο και να δει ένα από τα μέρη που η ίδια η Τζέιν Όστεν έζησε κάποια χρόνια της ζωής της,το Μπαθ.
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος.Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβαλ Τζέιν Όστεν όμως μιλάμε για φεστιβαλ με κανονικό ντύσιμο εποχής,χορούς,περιπάτους και πολλά άλλα.Το φεστιβαλ διαρκεί μία εβδομάδα,ναι ναι καλά διαβάσατε μια ολόκληρη εβδομάδα κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ζήσει όπως τότε!Πάρτε μια γεύση από το φεστιβαλ που έγινε το 2011 :
Θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρω κάποια στιγμή στο μέλλον να πάω κι εγώ στο φεστιβαλ και να επισκεφτώ το Μπαθ και το Jane Austen's Center.Μέχρι τότε ρίχνω καμιά ματιά στη διαδικτυακή σελίδα τους : The Jane Austen Center  όπου υπάρχει και online κατάστημα για να μπορούν όλοι οι οστενοκολλημένοι να αγοράσουν διάφορα όμορφα πραγματάκια.

4 σχόλια:

  1. Εγώ έχω πάει και η αίσθηση αυτή είναι μοναδική! Δυστυχώς πήγα με τον άντρα μου που τα ψιλοβαριέται και δεν το ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα αλλά εκμεταλλεύτηκα αυτήν την ευκαιρία να φωτογραφηθώ με την καλή μου Jane και να αγοράσω και μια από τις νυχτικιές της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντεεεεεε!!!!! ποτε ανοιξε???? πριν 1,5 χρονο επισκεφτηκα το Μπαθ!!!!!!!! δεν το ειδα........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...