Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Austenland



Την ταινία Austenland την περιμένω εδώ και πάρα πολύ καιρό .Η υπόθεση είναι φοβερή και είμαι σίγουρη πως κάθε οστενοκολλημένη θα ταυτιστεί με την ηρωίδα και θα θελήσει να μπει στη θέση της . (όπως πάθαμε και με το Lost In Austen )
Λοιπόν η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Shannon Hale και πρωταγωνίστρια είναι μια σούπερ οστενοκολλημένη κοπέλα .

Υπόθεση : Η  Jane Hayes είναι μια οστενοκολλημένη μέχρι το κόκαλο , ερωτευμένη με την ιδέα της εποχής που είναι γραμμένα τα βιβλία της Όστεν , θέλει να βρει τον ιδανικό άντρα έχοντας πρότυπο φυσικά τον κύριο Ντάρσυ και όνειρο της είναι να πάει ταξίδι στην Austenland.Στην Austenland μπορεί κανείς να ζήσει την απόλυτη οστενική εμπειρία , χωρίς τεχνολογία και μακριά από οτιδήποτε μοντέρνο , ντυμένη με τα ρούχα της εποχής , να ζει στις συνθήκες της εποχής που όσες είμαστε φανατικές καταλαβαίνουμε πόσο τέλειο φαντάζει όλο αυτό .
Μόνο που για την ηρωίδα μας δεν είναι όλα όπως τα περιμένει , οι οικονομίες της δεν φτάνουν για να πάει στην Austenland και να είναι κάποια πλούσια κοπέλα εκείνης της εποχής αλλά για μια απλή κοπέλα μεσαίας τάξης ή ακόμα και υπηρέτρια . Δεν θέλω να πω και πολλά γιατί κι εγώ δεν διάβασα πολλά για να εχω όμορφες εκπλήξεις όταν θα το δω .Στην Austenland θα υπάρχουν φυσικά και άντρες ντυμένοι με ρούχα εποχής και η Jane θα μπλέξει σε μια ρομαντική ερωτική περιπέτεια .
Για να δούμε θα ζήσει η Jane την απόλυτη οστενική εμπειρία ή μήπως όχι ;;

Και το τρέιλερ :


Είδατε φυσικά τον χάρτινο Κόλιν -Ντάρσυ έτσι ;;Θέλω κι εγώ έναν τέτοιο κι έναν Μάθιου-Ντάρσυ να τους χαιρετάω κάθε πρωί :P
 Έχω ενθουσιαστεί με την ταινία και πραγματικά ανυπομονώ να την δω.

Πρωταγωνιστούν η Keri Russell στον ρόλο της  Jane Hayes, ο υπέροχος JJ Feild στο ρόλο του Henry Nobley τον οποίο αν θυμάστε τον έχουμε απολαύσει και ως Χένρι σρο Αββαίο του Νορθάνγκερ , ο γοητευτικός Bret Mckenzie στο ρόλο του Martin , η Jennifer Coolidge  ως Elizabeth Charming και η Georgia King στο ρόλο τηςLady Amelia Heartwright .Σενάριο και σκηνοθεσία κάνει η Jerusha Hessκαι παραγωγή η Stephenie Meyer.

Δυστυχώς δεν γνωρίσω αν η ταινία θα έρθει στην Ελλάδα πάντως στην Αμερική οι προβολές ξεκινάνε 16 Αυγούστου . Ας ελπίσουμε να έρθει και στη χώρα μας .

3 σχόλια:

  1. Ανυπομονώ!!! Ο χάρτινος Κόλιν είναι τέλειος, το καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ είναι ο αληθινός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορίτσια την είδα με αγγλικούς υπότιτλους φυσικά. Είναι φανταστική ταινία. Είχα καιρό να δω ταινία που να με κάνει να χαζογελάω κατά την διάρκεια της ημέρας. Είναι ωραίο να πλένεις πιάτα, ρούχα, να σιδερώνεις και να χαζογελάς σκεφτόμενη σκηνές από την ταινία. Και οι 2 πρωταγωνιστές παίζουν υπέροχα. Μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια στο τέλος δεν ξέρεις ποιον από τους 2 να διαλέξεις για την Τζέην. Στην αρχή σκέφτεσαι τον μελαχρινό, free τύπο, με το ωραίο το βλέμμα, το ωραίο το στήσιμο...και από την άλλη ο συγκρατημένος, σοβαρός, αγέλαστος, στυλ Ντάρσι...Είναι κατάλληλη ταινία για εργαστήριο δημιουργικής γραφής...λίγο πριν το τέλος ρωτάς τον κόσμο: τι φαντάζεσαι ότι θα γίνει μετά; ποιον από τους 2 θα διαλέξει; Περιμένω να την δείτε την ταινία και να σχολιάσουμε τις απόψεις μας. Σας περιμένω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ειδα κι εγω χθες με αγγλικους υποτιτλους, συμπαθητικη ταινια.
    Η αληθεια ειναι οτι την περιμενα καλυτερη, ισως γιατι ανυπομονουσα καιρο & ειχα μεγαλες προσδοκιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...