Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Εσύ το ήξερες; Νο 3


Ήξερες ότι...
Emma Thompson και Greg Wise στην ταινία Λογική και Ευαισθησία
Η Emma Thompson , που την απολαύσαμε στη Λογική και Ευαισθησία ως Έλινορ , και ο Greg Wise που τον απολαύσαμε στην ίδια ταινία στο ρόλο του Γουίλομπι , είναι ζευγάρι .Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας , ερωτεύθηκαν και σήμερα ζουν μαζί ευτυχισμένοι και έχουν δύο παιδιά .
Emma Thompson και Greg Wise
Ήξερες ότι...
Emma Thompson ως Έλινορ στην ταινία Λογική και Ευαισθησία
Την χρονιά που η Emma Thompson έγγραψε το σενάριο για τη Λογική και Ευαισθησία , έπασχε από κατάθλιψη εξαιτίας του χωρισμού της από τον Kenneth Branagh. Μάλιστα σε συνέντευξη της είχε αναφέρει πως ήταν τόσο άσχημα που όλη την ημέρα δεν έκανε τίποτα άλλο από να τριγυρνάει με μια μαύρη ρόμπα που άφησε πίσω του ο Kenneth.Χρειαζόταν επαγγελματική βοήθεια την οποία δεν ζήτησε ποτέ και όπως η ίδια είπε η προσαρμογή σεναρίου της Λογικής και Ευαισθησίας την κράτησε από το να μην τρελαθεί .Ευτυχώς μετά γνώρισε και τον Greg Wise και σήμερα είναι μια χαρά με την οικογένεια της .
Emma Thompson και Kenneth Branagh όταν ήταν ακόμη ζευγάρι

Ήξερες ότι...

Keira Knightley ως Ελίζαμπεθ Μπεννετ στην ταινία Περηφάνια και Προκατάληψη
Η Keira Knightley , που έπαιξε υπέροχα τον ρόλο της Ελίζαμπεθ στην Περηφάνια και Προκατάληψη του 2006, αγαπούσε την Όστεν από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι .Η μητέρα της της είχε αγοράσει κασέτες με ακουστικά βιβλία όταν ήταν 7 ετών κι έτσι ήξερε όλες τις ιστορίες που έγγραψε η Τζέιν Όστεν .Αγαπημένη της από τότε ήταν η Περηφάνια και Προκατάληψη και μάλιστα είχε δύο κουκλόσπιτα , το ένα ήταν το Λόγκμπουρν και το άλλο το Πέμπερλυ .Όταν ήταν 10 ετών βγήκε η μίνι σειρά του bbc και επί δύο χρόνια την έβλεπε με μανία .Πόσο τυχερή !Οστενοκολλημένη από μικρή και όταν μεγάλωσε είχε την τύχη να παίξει την Ελίζαμπεθ Μπέννετ . :)
Keira Knightley σε μικρότερη ηλικία

Ήξερες ότι...

Matthew MacFadyen στο ρόλο του κ.Ντάρσυ στην Περηφάνια και Προκατάληψη
Τον Matthew MacFadyen προσωπικά τον γνώρισα στην Περηφάνια και Προκατάληψη του 2006 στον ρόλο του Ντάρσυ όπου και τον αγάπησα .Και όταν λέω τον αγάπησα το εννοώ :P Θεωρώ πως ήταν υπέροχος σε αυτό το ρόλο , πως είναι όμορφος , υπέροχος και έχει υπέροχη φωνή . Ας σταθούμε στο τελευταίο που είναι ο λόγος που τον αναφέρω σε αυτό το άρθρο γιατί αν αρχίσω να μιλάω γενικά για τον Matthew θα μας βρει το ξημέρωμα με εμένα να λέω πόσο τον αγαπώ.Όσες έχετε δει την ταινία ή κάποια ταινία με τον Μάθιου και ειδικά αν τον αγαπάτε κι εσείς , θα έχετε προσέξει πόσο επικίνδυνα ωραία χροιά έχει η φωνή του .Τόσο ωραία που ακόμα και συνταγή να σου διαβάζει εσύ λιώνεις στο άκουσμα της φωνής του .Για καλή μας τύχη λοιπόν στο διαδύκτιο κυκλοφορούν κάποιες απαγγελίες του από ποιήματα και το καλύτερο , ένα δεκάλεπτο με τον Matthew να διαβάζει ένα ολόκληρο κεφάλαιο από την Περηφάνια και Προκατάληψη.Και όχι ένα οποιοδήποτε κεφάλαιο αλλά εκείνο που ο Ντάρσυ κάνει πρώτη φορά πρόταση γάμου στην Ελίζαμπεθ.        
                                                                                                                     
Αχ.....Μαγεία !!!Μπορείτε να ακούσετε και τα ποιήματα που απαγγέλει και μάλιστα εκεί μπορείτε να τον βλέπε κιόλας .Τα τρία ποιήματα που έχουν κυκλοφορήσει είναι : When you are old ,This is just to say ,Sonnet 29 (πατήστε πάνω στο καθένα ξεχωριστά για να δείτε τα βίντεο)
Matthew MacFadyen






1 σχόλιο:

  1. Μισό λεπτό να μαζέψω το σαγόνι μου απ'το πάτωμα.....!
    Φαίνεται ότι είχε κάποια καλή νεράίδα η Έμμα Τόμσον. Νόμιζα ότι η σχέση της με τον Κέννεθ Μπράννα ήταν αυτό που λέμε "καρμική" που να ήξερα ότι χωρίζοντας θα της έφερνε η μοίρα αυτόν τον κούκλο !
    Very wise ο Γκρέγκ !
    Τρόμαξα να αναγνωρίσω την Κίρα στην παιδική της φωτογραφία....καλέ εκεί είναι ξανθούλα! Και ναι, αν δεν είναι αυτό τύχη, να υποδυθείς την ηρωίδα των παιδικών σου βιβλίων, δεν ξέρω τί είναι.....

    Όσο για τον Μάθιου, όσο και να μην αντιπροσωπεύει τον ιδανικό Ντάρσυ για μένα, υπάρχουν ένα σωρό άλλοι ρόλοι που μπορεί να τους θεωρεί δικούς του ( Α, επίσης να πω ότι είναι "πιασμένοι" και οι ρόλοι των Θόρντον και Ρότσεστερ!!!) Τον λάτρεψα στο " Θάνατος σε μια κηδεία" και η βαθειά, τρυφερή χροιά της φωνής του μπορεί να κάνει και την Άνγκελα
    Μέρκελ να ερωτευτεί τον Αλέξη Τσίπρα.....λέμε τώρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...