Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ομαδική συνθέαση : Austenland

Η πρώτη ομαδική συνθέαση που κάναμε πήγε πολύ καλά και μπορείτε να διαβάσετε τον σχολιασμό , εδώ .  Επειδή περάσαμε όλοι καλά είπαμε να το ξανακάνουμε και αφού είμαστε όλοι ορεξάτοι δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερήσουμε .
Η ταινία που θα δούμε "όλοι μαζί" αυτή τη φορά έχει τον τίτλο "Austenland" .

Θα σας γράψω εδώ την υπόθεση όπως την είχα γράψει και σε ένα παλαιότερο άρθρο :


"Η Jane Hayes είναι μια οστενοκολλημένη μέχρι το κόκαλο , ερωτευμένη με την ιδέα της εποχής που είναι γραμμένα τα βιβλία της Όστεν , θέλει να βρει τον ιδανικό άντρα έχοντας πρότυπο φυσικά τον κύριο Ντάρσυ και όνειρο της είναι να πάει ταξίδι στην Austenland.Στην Austenland μπορεί κανείς να ζήσει την απόλυτη οστενική εμπειρία , χωρίς τεχνολογία και μακριά από οτιδήποτε μοντέρνο , ντυμένη με τα ρούχα της εποχής , να ζει στις συνθήκες της εποχής που όσες είμαστε φανατικές καταλαβαίνουμε πόσο τέλειο φαντάζει όλο αυτό .
Μόνο που για την ηρωίδα μας δεν είναι όλα όπως τα περιμένει , οι οικονομίες της δεν φτάνουν για να πάει στην Austenland και να είναι κάποια πλούσια κοπέλα εκείνης της εποχής αλλά για μια απλή κοπέλα μεσαίας τάξης ή ακόμα και υπηρέτρια .Στην Austenland θα υπάρχουν φυσικά και άντρες ντυμένοι με ρούχα εποχής και η Jane θα μπλέξει σε μια ρομαντική ερωτική περιπέτεια .Για να δούμε θα ζήσει η Jane την απόλυτη οστενική εμπειρία ή μήπως όχι ;; "


Και το τρέιλερ :

Να ξαναπώ εδώ πως εγώ τη συγκεκριμένη ταινία την περίμενα σαν τρελή πριν καν δω τρέιλερ.Και όταν βγήκε και έκατσα να τη δω την έκλεισα στη μέση .Μπορεί απλά να μην ήμουν σε φάση εκείνη τη μέρα ή να την έβαλα λάθος στιγμή γιατί από ότι θυμάμαι δεν ήμουν όντως στα καλύτερα μου . Βέβαια δεν είναι απίθανο απλά να μη μου έκανε κλικ.Θα φανεί τώρα που θα τη δω κανονικά .

Την Κυριακή , 14 Σεπτεμβρίου ο καθένας βλέπει ότι ώρα θέλει την ταινία και στις 21:00 ραντεβού εδώ για τα σχόλια στο άρθρο που θα ανέβει . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...