Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Οστενομανία και σε...τατουάζ!

Δεν βρήκα αρκετό υλικό,μόνο λίγες φωτογραφίες με τατουάζ σχετικά με τη Όστεν.

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε ένα κλασσικό ψηλό καπέλο και ανάμεσα του γραμμένο το όνομα του Κ.Ντάρσυ.Όμορφο δεν είναι;;;












Στην δεύτερη εικόνα βλέπουμετη φιγούρα της Όστεν ζωγραφισμένη χαμηλά στο πόδι.Αυτό για να πω και την αλήθεια δεν μου άρεσε αλλά γούστα είναι αυτά!!














Στην τρίτη εικόνα έχουμε την φιγούρα της Όστεν και το όνομα της και χωρίς να είμαι σίγουρη πιστεύω πως είναι στον αυχένα.Ο λόγος που δεν μου άρεσε είναι γιατί στο σημείο υπάρχουν ελιές και δεν μου αρέσει σαν συνδυασμός.












Στην τέταρτη και τελευταία εικόνα ζωφραφισμένο στο χέρι είναι το Πέμπερλύ.Ένα σπίτι που δημιουργήθηκε από την Τζέιν Όστεν και πολλοί από εμάς έχουμε ευχηθεί να μπορούσαμε να ζήσουμε εκεί. Μου άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο τατουάζ.
Εσείς θα το τολμούσατε;Έγω όσο Οστενοκολλημένη κι αν είμαι δεν ξέρω αν θα το τολμούσα.Βέβαια εγώ θέλω να κάνω τατουάζ και το σκέφτομαι εδώ και 3 χρόνια σχεδόν και δεν μπορώ να αποφασίσω τι θέλω να κάνω οπότε δεν είμαι και πολύ τολμηρή σε αυτά.Πάντως είναι όμορφα και τα προτιμώ από τα κλασσικά τατουάζ που βλέπουμε συνήθως σε γυναίκες (αστεράκια,πεταλούδες κλπ)
.Αν κάποιος βρει καμιά φωτογραφία με Οστενικά τατουάζ ας μας τη στείλει αν μπορεί γιατί δεν μπόρεσα να βρω παραπάνω υλικό.

3 σχόλια:

  1. θα εκανε καμια οστενικο τατουάζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν ξέρω... μπορεί τη φθγούρα της όστεν κάπου διακριτικά να την έκανα αργότερα . αλλά όπως λέω και πιο πάνω δεν είμαι πολύ τολμηρή σε αυτά τα θέματα ...

      Διαγραφή
  2. μια οστενικη φραση , διακριτικη θα ηταν πολύ καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...