Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Κοσμήματα με την Τζέιν Όστεν Νο 2

Οστενικά κοσμήματα .Μικρά και όμορφα πραγματάκια που όταν τα φοράς δηλώνεις διακριτικά την αγάπη σου για την Όστεν .Ας δούμε μερικά ακόμα :

Όταν έλεγα "δηλώνεις διακριτικά την αγάπη σου για την Όστεν" σίγουρα δεν είχα στο μυαλό μου κάτι τέτοιο .Ωραίο βραχιολάκι δεν λέω αλλά κάνει λίγο...μπαμ.
Καρφίτσα με την Τζέιν Όστεν, μια βεντάλια και μια πένα .Κάτι με χαλάει και μάλλον είναι το χρώμα γιατί αυτά που έχει πάνω μου αρέσουν .

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤


Κολιέ ή μπρελόκ ;;Δεν έχω καταλάβει , θα μου άρεσε να είχα και τα δυο ;)

Πανέμορφο !Απλά πανέμορφο .Βραχιολάκι με όλα τα βιβλία της Όστεν , διακριτικό και όμορφο .

Σκουλαρίκια με Όστεν και φράση από την Πειθώ και το γράμμα του Καπετάνιου ..!

Και τέλος κολιέ Έμμα, αν σε λένε και Έμμα και λατρεύεις και Όστεν τότε αυτό το κολιέ είναι το ιδανικό για σένα .
Εεεεε πρέπει να κάνουμε κάτι να διαβάζει όλος ο κόσμος Όστεν για να φέρουν στα μαγαζιά με αξεσουάρ τέτοια πράγματα .Τι λέτε κανονίζουμε μια πορεία ;; :P

4 σχόλια:

  1. Πορεία διαμαρτυρίας με σημαία μας την Τζέιν Όστεν, ντυμένες με ρούχα εποχής και τα βιβλία παραμάσχαλα για να τα πετάμε στους αδαείς!! Γιατί όχι; :P ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα!:)πολλα μπραβο για την εξαιρετικη δουλεια σου που μας χαριζει χαμογελα!!ξερεισ που μπορω να βρω τα κοσμηματα με την τζειν οστεν?αν υπαρχει κανενα σαιτ στο οποιο να πουλουνται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα !Θα βρεις διάφορα στο e bay αν πατήσεις jane austen και την κατηγορία κοσμήματα ή αξεσουαρ και στι jane austen gift shop , πάτησε έτσι στο google και θα το βρεις .

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...