Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Τρίτη συνάντηση του ελληνικού φαν κλαμπ της Τζέιν Όστεν




Στις 28 Μαρτίου , έγινε η τρίτη συνάντηση του φαν κλαμπ στη Θεσσαλονίκη . Μαζευτήκαμε στο καφέ "Ζώγια" (Βενιζέλου 1 ) για ένα απογευματινό τσαγάκι και περάσαμε φανταστικά . Ήταν η πιο πετυχημένη συνάντηση ως τώρα κι αυτό γιατί υπήρχε πολύ κέφι και όλη η παρέα έδεσε πάρα πολύ . Το μαγαζί ήταν πολύ καλή επιλογή , η μουσική ήταν αρκετά χαμηλά και μπορούσαμε άνετα να μιλάμε , η διακόσμηση υπέροχη , το σέρβις εξαιρετικό και είχε πάρα πολλές επιλογές για τσάι .








Ήμασταν συνολικά 11 οστενοκολλημένες :




Στην παρέα μας ήταν η Αλίκη από τη χώρα των βιβλίων  και κάποια μέλη από τη Λέσχη Ανάγνωσης Κατερίνης  . Εγώ έφερα και τη μικρή μου αδελφή (13 χρονών) που άρχισε σιγά-σιγά να μπαίνει στον κόσμο της Όστεν .

Κουβεντιάσαμε πολύ για οστενικά θέματα αλλά και για διάφορα άλλα . Η Φιλίτσα  μας μίλησε για την εμπειρία που έζησε όταν ταξίδεψε στο σπίτι της Όστεν στην Αγγλία και όλες κρεμόμασταν από τα χείλη της .
Φορούσε και κονκάρδα με τη φιγούρα της λατρεμένης !!!!
Η Κατερίνα μας έφερε κάτι υπέροχα τρουφάκια που τα τιμήσαμε και με το παραπάνω και μερικές κοπέλες έφεραν μαζί τους κάποιο βιβλίο της Όστεν . Εγώ με τη σειρά μου έφερα τους αναμνηστικούς σελιδοδείκτες για τα 3 χρόνια λειτουργίας της σελίδας και κάποια δωράκια που τα κληρώσαμε προς  το τέλος της συνάντησης .Ασήμαντα και μικρούλικα αλλά πιστεύω πως άρεσαν στα κορίτσια που τα κέρδισαν . 



Με κάποιες κοπέλες αποφασίσαμε να κάνουμε κανονική λέσχη ανάγνωσης Τζέιν Όστεν . Αν κάποια/κάποιος μένει στη Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου . 

Ήταν πραγματικά υπέροχα και θα θυμάμαι για καιρό αυτή τη συνάντηση . Η επόμενη μας συνάντηση λογικά θα είναι μόλις φτιάξει ο καιρός σε ένα οστενικό πικ-νικ ,

Και του χρόνου !!! ☺


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...